Boek jouw introductiesessie

door | okt 23, 2023 | HSP Coaching & Rebirthing | 0 Reacties

VOOR MEER ENERGIE, FOCUS & PLEZIER 

Wanneer negatieve gedachte- en gedragspatronen de overhand hebben, heeft dit een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij omgaan met onszelf en met de buitenwereld. Wil je beschikken over meer energie, focus en plezier? Werk toe naar gedachte- en gedragspatronen die worden ingegeven vanuit zachtheid in plaats van strengheid, vanuit liefde in plaats van angst en vanuit innerlijke wijsheid in plaats van hoe je denkt dat het zou moeten of hoort te zijn.

Loop je tegen de volgende thema’s aan:

1. Mezelf niet op nummer 1 kunnen zetten. Anderen komen eerst. Er is altijd iemand die staat te wachten, die iets nodig hebt.

2. Piekeren, negatieve gevoelens en doemgedachten en vooral de gedachte dat je eerst nog iets moet doen, voordat jij mag.

3. Op identiteitsniveau: geloven dat je minder waard bent, niet genoeg bent en je egoïstisch voelen.

Kom langs voor de introductiesessie. Deze duurt anderhalf uur. De sessie kan ook plaatsvinden via videobellen. Je komt om helderheid te krijgen over de zaken waar je momenteel tegenaan loopt. Zowel professioneel als privé.

Ervaar wat coaching & ademtherapie inhoudt. Het werkt verhelderend om voor jezelf op een rijtje te zetten wat je nu precies voelt, denkt en doet in bepaalde situaties. Wat belemmert jou en welke beweging heb je nodig om stappen te kunnen zetten.

Klop aan voor begeleiding wanneer jij die nieuwsgierige, auto-didactische, creatieve en spiritueel georiënteerde hoogsensitieve persoon bent. Ook wanneer anderen jou zien of jij jezelf ziet als de vragensteller, onderzoeker, changemaker, artiest en ontwikkelaar.

Klop daarnaast vooral aan wanneer je jezelf weer wilt voelen.

Boek een introductiesessie in de week van maandag 30 oktober. Het tarief is 105,- euro per uur. Een introductiesessie duurt 1.5 uur. In mijn praktijk in Den Haag of via videobellen.

Mail mij op orchidoflife@gmail.com of bel/whatsapp naar +31642804038 voor het maken van een afspraak.

Voor meer verbinding, innerlijke vrijheid, meer jezelf, 
Chungmei Cheng

HSP Coaching & Rebirthing 
https://www.orchidoflife.nl

Meer info over het coachingstraject Transformeer Jouw Leven

Ademwerk & jouw stem

De week is nog niet voorbij en ik heb al meerdere hoogsensitieve vrouwen op de mat gehad wiens klanken de praktijkruimte vulden. (hsp mannen zijn ook welkom!)  Wat een zaligheid om hen te zien groeien met elke klank die ze laten horen. Het laten horen van klanken...

Lezing: Adem jezelf vrij

Na 8 jaar 1-op-1 rebirthing sessies te hebben begeleid, ga ik in deze lezing terug naar wanneer en hoe rebirthing oftewel ademtherapie een onderdeel werd van mijn praktijk. Dankzij het adem en helingswerk van Leonard Orr verwerkte ik in het eerste jaar, in 2015,...

Lezing: HSP & de innerlijke criticus op zondag 17 maart

Lezing: Hoogsensitief zijn & de Innerlijke Criticus Merk je dat je bepaalde activiteiten wilt oppakken en meer verbinding wilt ervaren met de mensen om je heen, maar dat je wordt belemmerd door een kritische, veroordelende en misschien wel gemene stem? Deze stem...