Boek jouw introductiesessie

door | okt 23, 2023 | HSP Coaching & Rebirthing | 0 Reacties

VOOR MEER ENERGIE, FOCUS & PLEZIER 

Wanneer negatieve gedachte- en gedragspatronen de overhand hebben, heeft dit een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij omgaan met onszelf en met de buitenwereld. Wil je beschikken over meer energie, focus en plezier? Werk toe naar gedachte- en gedragspatronen die worden ingegeven vanuit zachtheid in plaats van strengheid, vanuit liefde in plaats van angst en vanuit innerlijke wijsheid in plaats van hoe je denkt dat het zou moeten of hoort te zijn.

Loop je tegen de volgende thema’s aan:

1. Mezelf niet op nummer 1 kunnen zetten. Anderen komen eerst. Er is altijd iemand die staat te wachten, die iets nodig hebt.

2. Piekeren, negatieve gevoelens en doemgedachten en vooral de gedachte dat je eerst nog iets moet doen, voordat jij mag.

3. Op identiteitsniveau: geloven dat je minder waard bent, niet genoeg bent en je egoïstisch voelen.

Kom langs voor de introductiesessie. Deze duurt anderhalf uur. De sessie kan ook plaatsvinden via videobellen. Je komt om helderheid te krijgen over de zaken waar je momenteel tegenaan loopt. Zowel professioneel als privé.

Ervaar wat coaching & ademtherapie inhoudt. Het werkt verhelderend om voor jezelf op een rijtje te zetten wat je nu precies voelt, denkt en doet in bepaalde situaties. Wat belemmert jou en welke beweging heb je nodig om stappen te kunnen zetten.

Klop aan voor begeleiding wanneer jij die nieuwsgierige, auto-didactische, creatieve en spiritueel georiënteerde hoogsensitieve persoon bent. Ook wanneer anderen jou zien of jij jezelf ziet als de vragensteller, onderzoeker, changemaker, artiest en ontwikkelaar.

Klop daarnaast vooral aan wanneer je jezelf weer wilt voelen.

Boek een introductiesessie in de week van maandag 30 oktober. Het tarief is 105,- euro per uur. Een introductiesessie duurt 1.5 uur. In mijn praktijk in Den Haag of via videobellen.

Mail mij op orchidoflife@gmail.com of bel/whatsapp naar +31642804038 voor het maken van een afspraak.

Voor meer verbinding, innerlijke vrijheid, meer jezelf, 
Chungmei Cheng

HSP Coaching & Rebirthing 
https://www.orchidoflife.nl

Meer info over het coachingstraject Transformeer Jouw Leven

Innerlijke Criticus Sessie

Voel de angst en doe het alsnog Ik zag een cliënt van mij door angsten heen gaan, terwijl ze in gesprek was met haar innerlijke criticus. Er is veel lef voor nodig om de innerlijke criticus onder ogen te zien. Het proces kan er als volgt uitzien: 👉🏼 Het horen van die...

Wanneer de angst voor woede afneemt. 6 Inzichten!

Wanneer de angst voor woede afneemt. 6 Inzichten!  De angst voor woede wordt vaak pas tastbaar wanneer we erkennen dat er woede in ons systeem huist. Dat die regelmatige irritaties en frustraties in relatie tot een dierbare of wie dan ook, ergens vandaan komt....

Bang voor woede? 6 Herkenningspunten

Herken jij je in het volgende? “Er moeten meerdere situaties plaats hebben gevonden, voordat ik boos word, voordat ik van mezelf laat horen. In deze voorgaande situaties registreer ik wel wat ik onprettig vond, dat ik het zelfs onrechtvaardig vond, maar het besef...