Coachingstraject: Transformeer jouw leven

door | mrt 17, 2024 | HSP Coaching & Rebirthing | 0 Reacties

In dit coachingstraject van 10 sessies van anderhalf uur per keer doorlopen we samen het 7 stappenplan om positieve ontwikkelingen te realiseren in jouw leven. In welke levensgebieden loopt het niet lekker of ben je vast gelopen? Waar wil je beweging in krijgen, dat het weer gaat stromen? Onder “laat het stromen” wordt het volgende verstaan:

  • laat de energie stromen: onbewust zetten we onszelf vast door hoe we denken en hoe we ons voelen. Van jezelf vast denken naar positief denken en uiting geven aan wat je voelt om jouw ruimte in te nemen; 
  • verhoog jouw energieniveau: leef vanuit liefde, compassie en vertrouwen en ervaar plezier en voldoening met waar je je mee bezig houdt; 
  • stap in de stroom: openstaan voor en zien van mogelijkheden en creatieve oplossingen. 

Stappenplan van Transformeer Jouw Leven

Stap 1: ZIJN
Wat is jouw kern? Wie ben jij? Waar sta je voor? Wat vind jij belangrijk in het leven? Het realiseren van positieve ontwikkelingen in jouw leven doe je vanuit wie je bent. Vandaar dat we hier als eerste aandacht aan geven. 

Stap 2: WILLEN 

Wat wil jij doen en ervaren in jouw leven? Benoemen wat je wilt kan vrij lastig zijn en dit gaan we samen aanpakken, zodat het moeiteloos wordt. Zodat je met gemak kan zeggen wat je wilt, omdat jij er blij van wordt.

Stap 3: DOEN
Wat houdt jou tegen om in actie te komen? We gaan aan de slag met het transformeren van jouw belemmerende overtuigingen en gevoelens over jezelf en over de wereld om je heen naar jouw gewenste overtuigingen en gevoelens.

Stap 4: ONTVANGEN

Wat is jouw huidige balans met betrekking tot geven en ontvangen? Op het werk, in je relaties en ten aanzien van jouw gezondheid? Breng de balans terug in jouw leven met een focus op “ontvangen” op basis van zelfliefde, compassie, vertrouwen en communicatie.

Stap 5: DELEN
Geniet van het proces op weg naar jouw doelen. Deel de missers, de valkuilen, de overwinningen en de successen.

Stap 6: ZIEN

Laat de inzichten tot jou komen. Let op de signalen. Grijp jouw kansen. Kom in Actie vanuit rust en vertrouwen. Positieve ontwikkelingen komen tot stand wanneer jij in actie komt. In welke levensgebieden wil je actiever worden? Welke stappen ga je zetten? Wat heb je nodig?

Stap 7: CONGRUENT 

Deze stap staat in het teken van integratie. Integratie van alle zes de stappen die we de revue hebben laten passeren en waar je mee aan de slag bent geweest. Wees congruent met wat jij wilt ervaren in jouw leven. 

Dit particuliere coachingstraject kost 1575 euro en duurt maximaal 6 maanden. Heb je nog vragen? Bel of whatsapp naar +31642804038 of e-mail mij op orchidoflife@gmail.com.

Voor meer verbinding, innerlijke vrijheid, meer jezelf
Chungmei Cheng 

HSP Coaching & Somatische Therapie
Website: www.orchidoflife.nl

Workshop HSP & Energiemanagement: maak de balans op!

Workshop HSP & Energiemanagement: maak de balans op!  Deze workshop is voor HSPers die worstelen met hun energieniveau. We gaan aan de slag met energiemanagement door de balans op te maken. Wat kost jou energie en wat geeft jou energie? Deel je verhalen,...

Workshop HSP & Herstellen van burn-out

Deze workshop is voor hoogsensitieve personen die aan het herstellen zijn van een langdurig ziekteproces. Denk bij langdurige ziekteprocessen aan de symptomen van onder andere een burn-out, afwijkende schildklierwerking, migraine, astma, zware ontstekingen,...