Workshop HSP & Energiemanagement: maak de balans op!

door | mrt 24, 2024 | Lezing, Workshop & Training | 0 Reacties

Workshop HSP & Energiemanagement: maak de balans op! 

Deze workshop is voor HSPers die worstelen met hun energieniveau. We gaan aan de slag met energiemanagement door de balans op te maken. Wat kost jou energie en wat geeft jou energie? Deel je verhalen, ontvang nieuwe inzichten en zet de actiepunten op een rijtje. Daarnaast tackelen we blokkades die jou tegenhouden in het proces van kiezen voor wat je nodig hebt. We gaan de volgende stappen behandelen. 

Stap 1: energiezuigers

Maak een lijst van de dingen die je energie kosten. Wat zuigt je leeg? Waar word je moe van? Denk terug aan je werkdag, aan andere situaties. Wie heb je gesproken, wat deed je, wat gebeurde er? Ga terug naar hoe je je voelde. 

Stap 2: energiegevers 

Maak een lijst van dingen die je energie geven. Waar word je blij van? Wat geeft jou plezier? Wat gaat je makkelijk af? Wanneer ben je in je element, waardoor voel je je opgeladen? Waar genoot je vroeger van? Ben je met sommige hobby’s gestopt? 

Stap 3: maak nu de balans op

Vergelijk dan beide overzichten. Wat valt op? Hoe is de balans, is de lijst energievreters veel langer dan de lijst energiegevers?

Stap 4: wat kun je concreet veranderen

Van energiezuigers naar energiegevers: zijn er activiteiten die je kunt stoppen? Situaties waar je anders mee kunt omgaan? Waar kun je ‘nee’ tegen zeggen waardoor je ‘ja’ zegt tegen jezelf. Voor welke energiegevers wil je meer tijd maken? 

Creatief bezig zijn op een laagdrempelige manier levert energie op. Welke creatieve activiteiten wil je oppakken? Activiteiten die je makkelijk kunt integreren in je dagelijks leven om op adem te komen? 

Datum: woensdag 24 april 2024 
Duur: 9.30 tot 12.00 uur
Locatie: Badhuisstraat 224 in Den Haag @ The Hague Natural Health Centre

Deelnametarief: 45 euro per persoon
Aantal deelnemers: maximaal 5 personen

Er is alle ruimte om je vragen te stellen en je verhalen te delen. Heb een notebook of ander middel bij de hand om notities of intenties neer te schrijven.

Hoe je aan te melden
Aanmelden kan tot en met zondag 21 april 2024. Mail je naam en mobiele nummer naar orchidoflife@gmail.com. Je ontvangt per e-mail de betalingslink.

Hartelijke groet & tot snel,
Chungmei Cheng

HSP Coach & Somatische Therapie 
https://www.orchidoflife.nl/

Lees ook: HSP & herstellen van een burnout. 7 Tips
Lees ook: Geef jezelf toestemming om sensitief te zijn

@chungmeicheng

Leer me om mezelf af te sluiten voor de gevoelens van anderen. 👋 Hallo, mijn naam is Chungmei Cheng. Ik begeleid hoogsensitieve personen op weg naar hun innerlijke Jaguar, natuurlijk zelfvertrouwen en intuïtie: www.orchidoflife.nl 🍀 Het is mijn missie om informatie te delen over HSP, emotionele & spirituele ontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap. 💗 Laten we samenwerken om een vitaal & inspirerend leven te creëren. #hsp #hoogsensitief #hoogsensitiviteit #psyche #emoties #energiemanagement #balans #kiezen #communicatie #identiteit #coaching #lifecoaching #denhaag

♬ original sound – Chungmei

Van uitgebluste naar energieke manager in 6 stappen

Ben je het zat om rondjes te blijven lopen in de gedachtenmolen en snak je naar helderheid en energie? Deze gevoelens zijn dichterbij dan je denkt.  Grenzen stellen  Zit je achter je laptop en sta je op het punt om een stapel documenten weg te werken? Tien...

Workshop HSP & Energiemanagement: maak de balans op! 

Workshop HSP & Energiemanagement: maak de balans op!  Deze workshop is voor HSPers die worstelen met hun energieniveau. We gaan aan de slag met energiemanagement door de balans op te maken. Wat kost jou energie en wat geeft jou energie? Deel je verhalen,...

Miracle monday Mornings

Mijn intentie met de Miracle Monday Mornings is om om hoogsensitieve ondernemers te begeleiden naar het ontvangen van kleine en grote wonderen. Wat ik onder wonderen versta zijn ervaringen die worden getekend door moeiteloosheid. Het gebeurt en je denkt ‘wat een...