E-boeken

Ben ik boos? Dan mag dat!

Eboek: 114 pagina’s
Prijs: 8,-

Omschrijving

Dit eboek gaat over hoe je als hooggevoelige om kunt leren gaan met de emotie woede. Het omschrijft met name de groep hooggevoeligen die de emotie woede als het ware hebben geabsorbeerd en heel diep in zichzelf hebben weggestopt.

Het doel van dit eboek is om jou, de lezer, herkenning en tools aan te reiken om het onderbewuste bewust te maken. Je hoeft je niet te laten pijnigen door irritaties, frustraties en onderhuidse woede. Leer de vele facetten van woede kennen, doorvoel het en ga door het leven met je kin omhoog en je borst vooruit. Sta voor wie je bent.

Via deze bestelknop kun je dit eboek aanschaffen:

Na betaling opent er zich een webpagina met het eboek in pdf-vorm. Je kunt het eboek downloaden of printen en de link van het eboek kopiëren en bewaren.

Aan bestellers buiten Nederland
Ideal is een betalingsmethode die alleen door Nederlandse banken wordt ondersteund. Als je een account hebt bij een buitenlandse bank kun je dit eboek verkrijgen door 8,- naar mij over te maken.

Mijn bankgegevens zijn:

IBAN: NL56ABNA0441170102

BIC: ABNANL2A
Ten name van C. Cheng

Mail een screenshot van deze betaalopdracht naar orchidoflife@gmail.com en je zult binnen 24 uur het eboek per e-mail ontvangen.

Hartelijke groeten,
Chungmei Cheng

HSP Coach & Rebirther
Landingsbaan: https://www.orchidoflife.nl

Life coach op social media    

Beluister de EnergyTalks over energiemanagement, trauma, burnout, ondernemen, creativiteit en intuïtief bewustzijn op de Podcast Jouw Stem. Deze is te beluisteren op Spotify.