Workshop HSP & Herstellen van burn-out

door | mrt 22, 2024 | Lezing, Workshop & Training | 0 Reacties


Deze workshop is voor hoogsensitieve personen die aan het herstellen zijn van een langdurig ziekteproces. Denk bij langdurige ziekteprocessen aan de symptomen van onder andere een burn-out, afwijkende schildklierwerking, migraine, astma, zware ontstekingen, eetproblemen, maag- en darmproblemen, rug- schouder- en nekpijn. Je hebt te maken met aanhoudende fysieke klachten waarvan je inmiddels weet dat er een relatie is met mentale en emotionele stress. 

Via verschillende wegen, fysieke en mentale behandelaars heb je tools en inzichten ontvangen waarmee je de klachten aan het aanpakken bent. Alleen voel je aan alles dat je er nog niet bent. Dat is balen!

In deze Workshop over HSP & Herstellen van Burn-out behandel ik de volgende tips. Hiernaast komen er oefeningen voorbij waar ik je doorheen begeleid:

1. Innerlijke Criticus
Wees bewust van de aanwezige innerlijke criticus in jou. De stem die oordeelt, straft en het zo perfect mogelijk wil doen. Deze stem houdt je klein en maakt je ongelukkig. Deze stem wil vast zo snel mogelijk van de fysieke klachten af zijn en werkt hier hard voor. 

2. Erken en uit de woede
Wat het helingsproces belemmert zijn vooral woede en angsten die op het zelf zijn gericht, maar ook zeker woede en angsten die op anderen of omgevingen (en noem maar op) worden geprojecteerd.

Lees meer over deze 4 tips in deze blog: https://lifecoachingdenhaag.wordpress.com/2020/12/09/bevorder-het-herstel-van-een-langdurig-ziekteproces-4-tips/

Datum: woensdag 17 april 2024 
Duur: 9.30 tot 12.00 uur
Locatie: Badhuisstraat 224 in Den Haag @ The Hague Natural Health Centre

Deelnametarief: 45 euro per persoon
Aantal deelnemers: maximaal 5 personen

Er is alle ruimte om je vragen te stellen en je verhalen te delen. Heb een notebook of ander middel bij de hand om notities of intenties neer te schrijven.

Hoe je aan te melden
Aanmelden kan tot en met zondag 14 april 2024. Mail je naam en mobiele nummer naar orchidoflife@gmail.com. Je ontvangt per e-mail de betalingslink. 

Hartelijke groet & tot snel,
Chungmei Cheng 

HSP Coach & Somatische Therapie 
https://www.orchidoflife.nl/

Lees ook: HSP & herstellen van een burn-out. 7 Tips

@chungmeicheng

Ben je hoogsensitief en momenteel thuis met een burnout? Kom naar mijn workshop op woensdag 17 april in Scheveningen over herstellen van een burnout. We gaan aan de slag met de innerlijke criticus, woede en angst, zodat je steviger in je schoenen staat en vertrouwen ervaart in het herstelproces. Voor meer informatie & aanmelden zie deze link: https://lifecoachingdenhaag.wordpress.com/2024/03/19/workshop-hsp-herstellen-v-e-langdurig-ziekteproces/ 👋 Hallo, mijn naam is Chungmei Cheng en ik begeleid hoogsensitieve personen op weg naar hun innerlijke Jaguar, natuurlijk zelfvertrouwen en intuïtie: www.orchidoflife.nl 🍀 Het is mijn missie om informatie te delen over HSP, emotionele & spirituele ontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap. 💗 Laten we samenwerken om een vitaal & inspirerend leven te creëren. #burnout #overspannen #stress #mentaal #emotioneel #fysiek #workshop #Scheveningen #DenHaag

♬ original sound – Chungmei

Workshop HSP & Energiemanagement: maak de balans op!

Workshop HSP & Energiemanagement: maak de balans op!  Deze workshop is voor HSPers die worstelen met hun energieniveau. We gaan aan de slag met energiemanagement door de balans op te maken. Wat kost jou energie en wat geeft jou energie? Deel je verhalen,...

HSP & herstellen van een burn-out. 7 tips

Het is een hels karwei om te herstellen van een burn-out. Het hoeft niet zo te zijn, maar vaak genoeg wordt het wel zo ervaren. Het eerste waar je op stuit is die ellendige vermoeidheid; het niet kunnen nadenken, het fysiek niet vooruit te branden zijn en geen ruimte...