Ademwerk & jouw stem

door | feb 14, 2024 | HSP Coaching & Rebirthing | 0 Reacties

De week is nog niet voorbij en ik heb al meerdere hoogsensitieve vrouwen op de mat gehad wiens klanken de praktijkruimte vulden. (hsp mannen zijn ook welkom!) 

Wat een zaligheid om hen te zien groeien met elke klank die ze laten horen. Het laten horen van klanken is één van de interventies die ik toepas tijdens ademhalingssessies. Het helpt om de fysieke spanningen te kanaliseren, om weer rust te ervaren in het systeem. 

Het helpt ook om jezelf, jouw stem, te leren ontvangen. De reacties op de eerste klanken verschilden van “dit voelt ongemakkelijk en onwennig”, “het kost me moeite om de klank aan te houden” tot aan “dit is grappig, ik hoor mezelf”. Binnen vijf minuten groeiden de klanken uit naar krachtige luidkeelse geluiden die het plafond doorboorden. Althans, dat stelden ze zich voor. 

Het maken van klanken helpt ook om in verbinding te komen met je lichaam, om je innerlijke kracht van binnenuit te voelen. In combinatie met het aanspannen van het lichaam is het mogelijk om de aanwezige woede en angst beet te pakken en naar buiten te laten klinken én bewegen. We maken het lichaam wakker, zodat je je er weer thuis kunt voelen. 

Ademtherapie wordt aangeboden in combinatie met andere methoden en technieken om jouw gedachten, gevoelens en lichaam weer op één lijn te krijgen. Om jou in verbinding te brengen met jouw innerlijke Jaguar, natuurlijk zelfvertrouwen en intuïtie. 

Nieuwsgierig? Boek de introductiesessie! 

Met Com-Passie,
Chungmei 🔥

HSP Coaching & Rebirthing 
Boek een sessie: www.orchidoflife.nl

Workshop HSP & Energiemanagement: maak de balans op!

Workshop HSP & Energiemanagement: maak de balans op!  Deze workshop is voor HSPers die worstelen met hun energieniveau. We gaan aan de slag met energiemanagement door de balans op te maken. Wat kost jou energie en wat geeft jou energie? Deel je verhalen,...

Workshop HSP & Herstellen van burn-out

Deze workshop is voor hoogsensitieve personen die aan het herstellen zijn van een langdurig ziekteproces. Denk bij langdurige ziekteprocessen aan de symptomen van onder andere een burn-out, afwijkende schildklierwerking, migraine, astma, zware ontstekingen,...